Coldplay разкриха, че ще си партнират с YouTube Originals за лансирането на осмия албум на групата – „Everyday Life“, с две ексклузивни изпълнения, които ще се стриймват на живо от Йордания на 22 ноември – денят, в който ще излезе албумът.

„Coldplay: Everyday Life – Live in Jordan“ ще се проведе в Аман, Йордания, и ще отрази двете половини на 52-минутния двоен албум: „Sunrise“ и „Sunset“. Концертът „Sunrise“ ще започне в 4 am GMT, а концертът „Sunset“ ще следва в 2 pm GMT. Тези концерти ще маркират първите изпълнения на групата в Йордания.

„Тези две излъчвания бяха наша мечта, откакто за пръв път започнахме работа по този албум. Леко е невъзможно и е леко плашещо, както всички страхотни мечти. YouTube е идеалният дом за това“, казват Coldplay.


Съобщението за лайвстрийминга идва след новината за осмия албум на Coldplay – „Everyday Life“, който ще се появи глобално в петък, 22 ноември на CD, плоча, касета и дигитални формати. Две песни от албума: „Orphans“ и „Arabesque“, излязоха на 24 октомври и могат да се изтеглят/слушат навсякъде.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *