Любимото лятно музикално турне се завръща на 1 септември с нова дестинация – град Банско. Точно в 19:00 часа на сцената на Coca-Cola и The Voice на площад “Никола Вапцаров” ще се качат Dara, Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, Михаела Маринова, Балет NOVA, DJ Doncho, BallaN, Михаела Филева и Тита.

След кратка почивка изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръщат с нови проекти и музикални изненади. Именно жителите и гостите на Банско ще са сред първите, които ще чуят на живо новия хит на Pavell & VenciVenc’ – „Добър живот“.


СкандаУ от своя страна обещаха лично да благодарят за подкрепата на техните фенове за милионите гледания на „Чужди усмивки“ и „Хайвера“.

Турнето премина през 6 български града, като доказа, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители, реализирайки най-големия музикален проект в последните 3 години.

На 15 септември, на финала на турнето в София,топ артистите на България ще зарадват своите почитатели, а те от своя страна обещават незабравими емоции до лятото на 2019 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *