Делят ни броени дни до един незабравим концерт с кадифения глас и непринуден сексапил на бразилската изпълнителка Иви Мендес и неповторимата музика на нейния бенд със свеж морски полъх на Копакабана. Събитието ще се състои този четвъртък (30 март) в Зала 1 на НДК от 20:00 ч.

Концертът на Иви Мендес в София, организиран от 5PT и със съдействието на Jazz FM и медийната подкрепа на © Меломан.бг | Музиката на твоя живот, се провежда под почетния патронаж на посолството на Бразилия у нас.

За да уважат събитието, което е едно от малкото гостувания на бразилски изпълнители в България, в Зала 1 на НДК очакваме не само почетни гости от Бразилското посолство, но и уважавани персони от посолствата на Финландия, Дания, Холандия, Великобритания и други.


Концертът започва в 20:00 ч., затова от 5PT призовават за навременно пристигане и настаняване в залата. Вратите отварят малко след 19:00 ч. С оглед на приятното изкарване по време на концерта, организаторите молят за премерена и възпитана употреба на фотоапарати и мобилни устройства. В Зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети.

Билетите за концерта на Иви Мендес у нас само в последните дни преди събитието са със специална промоционална цена за всички ценови категории и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на bit.ly/IveMendes.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.