Евтини самолетни билети

Цеца отново доказа, че е най-голямата звезда на Балканите. Първият ѝ концерт в „Арена Армеец“ бе най-доброто шоу досега, което сръбската певица представя у нас. Примата пя над два часа, раздавайки се на максимум, което предизвика небивал възторг и въодушевление у многобройните фенове, дошли да чуят любимата си звезда на живо.

„Благодаря, България! Вие ме обичате и аз ви обичам. За мен винаги е чест и голямо удоволствие да съм тук и да пея за вас“, бяха първите думи на Цеца, стъпвайки на сцената в „Арена Армеец“, след невероятните изпълнения на горещите Ministarke.

Още с първите си песни мегазвездата покори публиката, вдигайки я на крака. Певицата изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си досега, сред които „Kukavica“, „Pile“, „Beograd“, „Grome moj“ и много други, като разбира се не пропусна да зарадва всички и с песента „Trepni“, специално поздравявайки ги с нея.


Цеца обещава вторият ѝ концерт тази вечер да е още по-разтърсващ и въздействащ. 3-часовото шоу днес – 17 март, ще започне точно в 20:00 часа, като първи на сцената отново ще излязат горещите Ministarke. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:00 ч.

Поради огромния интерес към събитието организаторите пускат и ограничен брой допълнителни билети, които могат да бъдат закупени от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.

Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.