Успоредно с премиерата на новия дългоочакван албум „Autogram“ примата на балканската музика Цеца обяви, че ще се завърне у нас, за да зарадва българските си почитатели с още по-грандиозен и разтърсващ концерт.

Датата е 17 март (петък) 2017 г., а мястото – най-голямата зала в София „Арена Армеец“. По-впечатляващ обаче е уникалният жест, който сръбската мега звезда ще направи единствено към българските си почитатели.

Цеца лично е взела решение албумът да не се разпространява в търговската мрежа в България. Кралицата на Балканите вече категорично е отказала всички запитвания от страна на родните дистрибутори за правата на „Autogram“.


Идолът на няколко поколения българи, останала разтърсена от любовта на публиката на предишните й два грандиозни концерта у нас – в „Арена Армеец“ и стадион „Несебър“ в едноименния град, е изявила желание да върне поне частица от получената обич по време на двете събития.

Сега Цеца ще зарадва любимите си фенове у нас, като подари за всеки един закупен билет за шоуто й в София, реализиралият само за уикенд рекордни продажби от 100 000 копия в западната ни съседка албум „Autogram“. Жестът е изключителен, тъй като новият албум в звездната колекция на певицата, няма да бъде достъпен по никакъв друг начин у нас.

„Autogram“ вече е със сериозна заявка да разбие и всички музикални рекорди. Премиерата на 11-те песни, включени в проекта, бе едва преди 3 дни, а вече имат общо над 20 000 000 гледания в сайтовете за видео споделяне.

Концертът на Цеца, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, ще е на 17 март в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билетите са събитието ще бъдат пуснати в продажба от 8 юли (петък) в мрежата на Eventim в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.