Един от най-добрите DJ-и на всички времена, a за мнозина самият символ на тази професия, великият Карл Кокс отговори на призива на феновете и потвърди завръщането си към легендарна Dance Arena на Exit Festival следващото лято.

Благодарение на него енергията на събитието ще бъде в най-високата си точна още от първия ден – 4 юли, който той ще завърши със специален тричасов сет, продължаващ до ранни зори.

По същото време отбелязваме и десетгодишнина от неговото първо участие с известния му сет от 2009, който се смята за едно от най-големите партита в електронната музика.


“Едно от най-хубавите изживявания, който съм имал е без съмнение участието ми на EXIT festival”, Карл се съгласява и добавя: “Трябва да си себе си, твоята душа, да изразяваш кой си ти всъщност, а това е нещо, което наистина е особено важно за EXIT“.

Въпреки че връзката му с EXIT е силна и трайна, той не е участвал в EXIT’s Dance Arena от години, заради решението си да намали броя на участията си, колкото е възможно повече. Това прави всяка от неговите изяви пред публиката изключителна и не бива да се пропуска.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.