Едно страхотно пътуване в Европа – десет хиляди километри с бус , с много смях, „странни” хотели и ледена бира, с приятни изненади за бандата, премина едномесечното турне на БТР.

С много бисове в пълните концертни зали и клубове, феновете пяха заедно с групата, както хит синглите от 23 годишната история на бандата, така и песните от последния им албум „Защо”.

Специален гост на концерта в Мюнхен беше Александър Бахаров от емблематичната група ФСБ, когото БТР поздравиха с авторската му песен „Пак ще се прегърнем”, а на концерта в Берлин присъства големият български актьор Иван Иванов.


За концерта в Лондон от Прага, след концерта си с Дан Макафърти от Nazareth и Греъм Бонит от Rainbow пристигна Джон Лоутън. С рок легендата, БТР реализират много концерти в България и света и традиционно от 13 години в тяхно изпълнение посрещаме първия юлски изгрев с „July Morning”. Концертът в Лондон се състоя в култовия клуб The Grand, в който е снимано видео на Джордж Майкъл.

Освен перфектно изпипаните концерти – мултимедия, музика, визия, шоу настроение, за първи път пред българите в Стария континент, Славчо и Иван свириха бас китара на четири ръце.

И след 11 концерта в Австрия, Германия, Швейцария, Белгия, Холандия и Англия, БТР тръгват на турне в България. Концертите на родна сцена стартират от 5.04 в Ямбол, следват: 6.04. – Нова Загора, 8.04 – Хасково, 15.04 – София, 25.04 – Видин, 26.04 – Монтана, 27.04 – Козлодуй.

Програмата е ясна – два часа с музиката на БТР.

Б.Т.Р. – Спасение / Das Bett Frankfurt

Българите във Франкфурт благодарим на Б.Т.Р. и Орлин за незабравимата вечер! До следващия път!

Posted by Bulgarische Gemeinschaft Frankfurt on Sunday, March 13, 2016
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *