Концертът на италианската звезда Ал Бано със Софийска филхармония в София е след броени дни - на 6 октомври в НДК. Вълнуващото шоу, по време на което легендарният изпълнител ще омагьоса публиката с всичките си незабравими класики, няма да мине без изненади.

Точно в 20:00 часа, малко преди на сцената да прозвучат хитовете „Felicità“ и „Libertà“, феновете в зала 1 ще чуят майсторските сола на виртуозния музикант и племенник на Франк Синатра – Том Синатра.

В деня на концерта вратите на зала 1 на НДК ще бъдат отворени в 18:30 часа. Заради промяната в първоначалната локация на шоуто, гостите на събитието ще бъдат насочени от специален екип за целта.


Поради изпълнение на строително-ремонтните дейности на площада пред Националния дворец на културата и временното затваряне на Централния вход, публиката на концерта ще влиза през вход А4 на НДК. Той се намира откъм бул. „Витоша“ над Нов театър – НДК между вход А3 и Зала 42.

На разположение на гостите на концерта ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Лица под 16 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Билети за концерта на Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Събитието е с начален час 20:00.

Организатор е MOKO Solution. Събитието се провежда с подкрепата на Италиански културен институт. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.