Знаковият дует Авеню се завръща на клубната сцена в София с ексклузивен концерт на сцената на City Stage на 21 февруари. На тази дългоочаквана среща ще се насладим на хитове като „Песента на тишината“, „Бягство“ ,„Живели ли сме някога преди“, „Само след ден“ и много други.

Няма да бъдат пропуснати парчетата от последния проект на бандата, който те представиха през 2018-та. Тогава Авеню издадоха албума си „Безвремие“, в който са включени песни, създадени в периода 2015-2017 година. Сред тях са „Свобода“, „Спомни си ти за мен“, „Сънища без край“ с участието на Любо Киров, „До края на нощта“ с Васко Василев и, разбира се, едноименната „Безвремие“.

Засега остава изненада дали емблематичното за българската поп музика дуо ще представи и нов материал, какъвто феновете несъмнено очакват с нетърпение. На сцената Боби и Заки ще бъдат подкрепени и от беквокалите на Христина Нейкова и Елена Сиракова.


Билетите за концерта са вече в продажба онлайн в системата на EPAYGO и на касите на EasyPay. Редовните билети са на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. в деня на концерта и на място в клуба. Ограничено количество VIP билети, които са запазена марка на City Stage и осигуряват място в сепаре в непосредствена близост до сцената, все още могат да бъдат закупени на цена от 30 лв.

Събитието се продава с бързи темпове и горещо препоръчваме на всички меломани да се снабдят с билети предварително.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *