Учениците от Софийска математическа гимназия и Национала природо-математическа гимназия се обединяват, за да подпомогнат развитието на младежки център за вдъхновение и творчество Т.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People). Заедно с помощта и опита на Фондация “Тротоара” те застават зад организацията на благотворителен концерт “Приключението започва в Т.R.A.P.”.

Събитието се осъществява с подкрепата на фирми от IT бизнеса, с които учениците от софийските гимназии ще имат възможност за среща и обмяна на информация.

Тротоара предоставя възможност да подарите билет на ученик, който не може да си позволи да посети концертната част. Чрез дарението получавате и интересни подаръци. Може да го направите тук. Билети може да намерите в мрежата на Eventim.


Дата и място:
На 9.12.2017 г. (събота) в Университет за архитектура, строителство и геодезия:
Аула “Максима” – УАСГ, Клуб “Джамборе”, пространството пред аулата.

Изпълнители:
So called crew, Roof Rhymez Studio, Гласът на България
Млади таланти от СМГ, НПМГ и други столични училища.

С участието на:
HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork

Програма:
12:00 – 18:00: Фестивална част, Клуб “Джамборе” УАСГ
Фестивална част с много награди, забавни дейности и презентации от едни от най-големите IT фирми в столицата за възможностите за развитие, които предлагат на младите хора:
– Кариерно ориентиране в света на технологиите с едни от най-големите IT фирми в България – HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork
– Работилници по компютърни игри и гейминг (включително с много игри!), влогърство, графити, танци, фотография и много други др.
– Прожекции и дискусии за изкуствен интелект, нови технологии и интересни научни постижения.
– Безплатни игри на дартс, джаги, билярд, лов на съкровища и други изненади.
– Безплатни домашно приготвени храни и напитки!

18.00 – 21:00: Концертна програма, Аула “Максима” УАСГ
Концертна програма с участието на млади таланти и състави от НПМГ, СМГ и цяла София, заедно с професионални изпълнители от българската сцена. Водещи ще бъдат ученици от НПМГ и СМГ.
В концертната част фирмите ще имат възможност за кратко представяне (до 5 минути) и официално връчване на спонсорска помощ. Учители и гост-личности също ще бъдат поканени на сцената.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *