Евтини самолетни билети

Големият концерт на звездата на гръцката музика Василис Карас в София наближава, а най-големите му фенове у нас вече тръпнат в очакване на датата 8 май. Организаторите на събитието решиха да зарадват сериозно един от тях, като организираха игра с награда – цяла ВИП маса за късметлията и неговата компания.

Единствено условие да провериш късмета си е да притежаваш билет за концерта, закупен до датата 10 април (включително), с който автоматично участваш в томболата. В нея участват всички закупени до този момент билети.

Късметлията ще бъде изтеглен на 11 април, а номерът на печелившият билет ще бъде обявен на обяд в събитието във Facebook. Голяма част от залата вече е разпродадена, а с бързи темпове намалява и бройката на свободните ВИП маси.


На 8 май 2019 г. Василис Карас ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки парти пред хиляди фенове. Той ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му ще бъде от най-висока класа.

Билетите за юбилейния спектакъл се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg, а цената им е от 30 до 50 лв. за седящо място (според мястото в залата). За тези, които искат да бъдат “на една ръка разстояние” от любимеца си, се предлагат седящи места на терен (ВИП маси), разположени пред и близо до сцената, в различни ценови категории.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.