Дългоочакваният четвърти студиен албум на Белослава ще бъде факт в навечерието на Цветница. Премиерата на диска, озаглавен „Красотата“, ще бъде на 23 април в зала 1 на НДК. Концертът започва в 20:00 часа, а билетите за събитието вече са достъпни в мрежата на Eventim и на касите в Билетния център на НДК.

Четири години след появата на „Когато има защо…“, четвъртият албум на Белослава ще зарадва почитателите с музика, в която певицата е вложила своите лични послания, свързани с красотата на живота, времето и любовта, която ни променя и вдъхновява. По традиция текстовете на песните в „Красотата“ са на самата Белослава, а повечето от композициите са създадени от Живко Петров. Част от музиката е написана от Антони Рикев.

На сцената в зала 1 на НДК с Белослава ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Росен Захариев-Роко, Димитър Кармафилов и Елена Кокорска. Специален гост на премиерата на „Красотата“ ще бъде Скилър.


Преди големия концерт на 23 април Белослава ще пусне още два сингъла от предстоящия албум. До момента тя е представила четири от песните, които ще влязат в новия диск – „Времето за мен си ти“, „Няма“, „Лятото зад ъгъла“, както и едноименния сингъл „Красотата“, който публиката чу за първи път през декември 2015 година.

Заедно с „Красотата“ отново ще бъде преиздаден и предишният албум на певицата – „Когато има защо…“, чийто последен тираж беше изчерпан наскоро.

„Красотата“ във всичките й форми и цветове ще бъде разказана на езика на музиката – на 23 април, от 20:00 часа в зала 1 на НДК. Да чуем тази приказка заедно!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *