Биби Рекса идва в България. Една от най-актуалните музикални звезди официално е потвърдена като част от хедлайнърите на MTV Presents Varna Beach на 15 юли.

Родом от Ню Йорк, Биби Рекса е наелектризиращ изпълнител на живо, който ще развълнува българската публика на Варненския плаж. Големите ѝ международни хитове като „I Got You“, „In The Name of Love“, „No Broken Hearts“, „Me Myself and I“ и „The Way I Are“, постигат огромен успех по целия свят.

Общите проекти на Биби с артисти като Ники Минаж, Martin Garrix, Лил Уейн и G-Eazy я позиционират като един от най-модерните, вълнуващи, водещи международни поп изпълнители.


Биби Рекса сподели:

„Развълнувана съм от възможността да изпълня своите песни на живо за първи път в България. Очаквам с нетърпение да видя почитателите си във Варна! Знам, че имам много специални фенове в България и можем да бъдем част от това невероятно MTV събитие заедно.“

Това е първата изява на Биби Рекса в България. Късметлиите в публиката могат да очакват шоу на живо от световна класа на една от най-големите сцени, изграждани в България по време на MTV Presents Varna Beach.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.