Модерен балет номер едно в Русия отпразнува 33 години от създаването си с нов шоу-спектакъл „#Продължение“! Българската публика ще има удоволствието да види новата програма на „Тодес“ на 23 март в София и на 25 март във Варна.

Впечатляваща хореография, поразителен синхрон, пищни костюми, авторска музика и 33 години на върха – това е балет „Тодес“! Балетът, превърнал се в символ и съществен елемент от съвременната култура на Русия е създаден през 1987 година. Създател, балетмайстор и постановчик на балета е Алла Духова.

„Тодес“ не остава незабелязан и от световни музикални легенди като Майкъл Джексън, Марая Кери, Алла Пугачова и други звезди, с които споделят сцена. През 2001 година Алла Духова е поканена лично от Путин на среща с 15-те най-изтъкнати жени в Русия, постигнали успех в творческата си кариера.


Името на балета – „Тодес“, идва от един от най-опасните елементи във фигурното пързаляне, а самата Духова е хореограф на носителите на сребърни олимпийски медали французите Марина Анисина и Гвендал Хейзър.

Зрителите ще бъдат пленени от разтърсващия емоционален заряд на всеки танц в зрелищния спектакъл. Сюжетните линии, преплитащи се в изящната хореография ще пренесат публиката в друго измерение – света на „Тодес“.

Организатор Degris Events.
23 март – София НДК Зала 1

25 март – Варна Зала Конгресна
Билети: Ticketportal.bg, OMV, Office1, Booktrading. Цена: 30 – 70 лева
.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *