Любимата рок банда на България Б.Т.Р. тръгва на лятно турне "Невидими стени". Серията концерти на Б.Т.Р. стартират в ранните часове на 1 юли в Тутракан.

По традиция, за 17-а поредна година ще посрещнем първия юлски изгрев с Б.Т.Р. и Джон Лоутън, точно в 05.00 ч. с емблематичната песен на Uriah Heep „July Morning“. Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпълнят популярни песни на Uriah Heep и авторски парчета на Б.Т.Р.

На 4 юли в Панагюрище и 27 юли в Тутракан, в рамките на фестивала „Огненият Дунав“ са съвместните концерти на Б.Т.Р. с Джо Лин Търнър (вокал на Rainbow , Deep Purple).

Другите дати от турнето през са: 5 юли – Девин, 6 юли – Тетевен, 2 август – Бяла/ Русе, 25 август – Аксаково/ Варна. На 1 септември, на един от най-престижните фестивали у нас – „Аполония“, с концерт-премиера Б.Т.Р. ще представи новия си албум „Невидими стени“.

На концертите, с безкомпромисна класа във всички компоненти, Б.Т.Р. изпълняват повечето песни от последния си албум „Невидими стени“, както и най-популярните си хитове.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *