На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което ще представят новия си албум "Невидими стени" с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания.

„Невидими стени“ е 12-и студиен албум на групата. Първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. За успеха на Б.Т.Р. говорят неизброимите съобщения във Facebook страницата на групата, в които хората благодарят и споделят своите впечатления от песните в албума. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила“ и акустичната балада „Ела“.

Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени“. Досега са факт видеата на две от тях – „Моята сила“ с режисьор Асен Блатечки и „Никога преди“ – режисьор Петър Петров.


В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна към коя песен е. Това, което са готови да споделят, е само датата на премиерата му – 19 април. И за да бъдем съвсем точни – на 19 април в City stage София e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р., на който те ще представят и новия си видеоклип.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.