Испанската изкусителка с меден глас Анхела Сервантес, част от най-добрата трибют банда на Pink Floyd – Brit Floyd, ще гостува в Sofia Live Club на 28 април за един незабравим концерт. За да отбележим празника на нежния пол, организаторите от 5PT предоставят уникалната възможност само на 7-ми март да си вземете билет, който ще важи за двама в деня на концерта на Анхела Сервантес.

Билетите за концерта на Анхела Сервантес в Sofia Live Club са в продажба на цени от 40 лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на: bitly.com/CervantesSLC.

Анхела Сервантес има записани три албума – и трите с впечатляващи успехи и отлични отзиви. Първият от тях излиза през 2012 г. и е озаглавен “En esta orilla del Drexler“, в знак на почит към уругвайския певец и автор на песни Jorge Drexler.


Втората ѝ колекция, издадена през 2014 г., също е в памет на велики артисти, но в този случай почитта ѝ е към Ella Fitzgerald и Joe Pass. Дискът е записан с мадридския китарист Chema Saiz. Колекцията представлява великолепни интерпретации на някои от песните, които почитат Ella Fitzgerald и Joe Pass.

Aко тези два албума можем да определим като блестящи, думите не стигат за да опишат третия, който Анхела Сервантес записва през 2016 г. Дискът, наречен „Camino a Santa Clara … Por 50 años más con Los Fakires“, е просто защеметяващо добър. The Fakires са емблематична кубинска група, сформирана през 1964г. в град Санта Клара. Пленяващите кубински ритми от новия албум на Анхела Сервантес са и част от творчеството, което тя ще пренесе на сцената на Sofia Live Club на 28 април.

Слушайки трите албума, си давате сметка за нюансовото многообразие и изненадващата пъстрота на гласа ѝ. Ако освен да слушате записите ѝ, имате късмета да я видите и чуете на живо, това е моментът, в който осъзнавате наистина брилянтните артистични качества, които Анхела Сервантес притежава.

Анхела продължава да обикаля по целия свят с невероятните си лайф изпълнения, на които ще можем да се насладим след няколко месеца и в България. Събитие, което не бива да пропускате с артист, който няма да забравите – Анхела Сервантес на 28 април от 22:00 ч. в Sofia Live Club. Концертът е организиран от 5PT и се осъществява с подкрепата на „Институт Сервантес”.

Само на 7-ми март имате уникалния шанс да си вземете билет, който ще бъде валиден за двама в деня на концерта на Анхела Сервантес. 7-ми март + 1 билет = двама в деня на концерта на 28 април. Вие празнувате – от 5PT подаряват! Билетите за концерта на Анхела Сервантес у нас са в продажба на цени от 40 лв и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на bitly.com/CervantesSLC.

© Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.