Легендарният американски изпълнител Illa J записа специален поздрав за феновете си в България, с който ги кани на първия си концерт в България, част от програмата на Vola Open Air 2019.

За първи път фестивалът на връх Околчица ще продължи цели три дни – 26, 27 и 28 юли 2019 г., a хедлайнер в последния ден ще бъде новаторската група DASHE.

DASHE
DASHE

DASHE е формация от шестима души. Музиката им представлява съвкупност от Български народни мотиви, пеене, бийтбокс, откъси от речи и интервюта на велики български актьори и писатели, чиито послания се преплитат с тежък басов бийт с динамично Етно звучене. Стиловете препускат между бързи „дръм енд бейс“ и „брейк бийт“ ритми до тежък дъбстеп, хоро ритмики и аранжименти.


KALYAS
KALYAS

В първият ден на фестивала Future Sounds of Sofia ще отпразнуват подобаващо своя 7-ми рожден ден със собствена сцена и шоукейс на най-актуалното от съвременната liquid и minimal drum & bass сцена. За повода Phirah, Robustus, Hydrashock и Thrust са подготвили едно спиращо дъха аудио-визуално преживяване, в което ще се включат също и The Seismologist и Metastasys, и Factor и Behind You.

Към съботната програма пък се присъединяват още KALYAS, базираното във Виена дуо Electricfence с неповторим техно шоукейс и специалните им гости SHADE, Ivan Valchev – Wolfy и LOCONAZ.

Electricfence
Electricfence

Друга изненада, която са ни подготвили организаторите още този уикенд 1 юни е грандиозно парти в столичния клуб Switch с Djobry, Onslaught DJ и Ilko Mihaylov – Unkle Billy, които ще ни подгреят за тридневното музикално преживяване и ще ни припомнят колко е хубаво в Природен Парк „Врачанския Балкан“.

По време на партито освен яка музика ще има специални оферти за групови билети. Всеки желаещ ще може да вземе двоен билет за 40 лeва и/или 4 билета за 70 лева. Билети за трите дни на фестивала на цена от 30 лева могат да бъдат намерени в мрежата на bilet.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.