Евтини самолетни билети

Един от най-прочутите италиански тенори Алесандро Сафина отмени участието си в България, съобщиха организаторите на концерта Degris Events. Първата изява на Сафина у нас трябваше да се проведе под съпровода на Софийската филхармония в София на 16 ноември в зала 1 на НДК.

Алесандро Сафина има зад гърба си множество музикални колаборации с велики артисти като Хосе Карерас, Андреа Бочели, сър Елтън Джон, Юън Макгрегър, Сара Брайтман, Петра Бергер, Род Стюарт, американската рок група The Pretenders и други.


Сумите за билетите се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

  • с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
  • с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Краен срок за връщане на билетите 16.02.2019 г.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.