Изключително успешният норвежец Алан Уокър идва у нас. Той е създателят на ремикса на песента на Сиа “Move Your Body”, която влезе в делукс версията на албума ѝ "This Is Acting", ремиксите към синглите "Hymn For The Weekend" на Coldplay и "Millionaire" на CashCash & Digital Farm Animals.

Най-новото парче на Алан Уокър е на пазара едва от 02 декември и вече има над от 10 милиона гледания в мрежата на YouTube. Успехът не е изненада, след дебютния албум на 19-годишния Уокър – “Fadedе”, който достигна над 1.3 милиарда комбинирани гледания в социалните мрежи.


Трилогията е създадена и представена в рамите на точно 1 година. Именно в “Alone” Алан разкрива самоличността си, която умело пазеше в първите два сингъла.

„Alone е песен за споделеност. Песен, която създава усещане и чувство на съпричастност. Откакто започнах да правя музика, целта ми никога не е била в това акцентирам върху себе си, а да създавам нещо за другите, за да се радват заедно с мен”, споделя артистът специално за българската публика.

У нас феновете първи ще могат да видят на живо загадъчния Алан преди старта на турнето му. Събитието ще се проведе на 3 февруари 2017 г. в Sofia Live Club. Билетите ще бъдaт пуснати в продажба на 08 декември 2016 г. в мрежата на EPAY-GO, на касите на Еasy pay в цялата страна, както и на място в Sofia Live Club на цена от 60 лв. и цена от 70 лв. в деня на събитието.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.