Едни от емблемите на съвременния рок в България – D2, стартираха националното си акустично турне, което ще обиколи общо над 15 града в страната ни. Акустичният сет е специално подбран за това турне и включва песните на групата, превърнали я в любима на цяла България. Верни на собствените си стандарти за качество, D2 ще предложат на почитателите си в различните градове един разнообразен и класически сет лист.

Част от песните, които ще прозвучат в акустичен и различен вариант, са вече превърналите се в родни класики „Ледено момиче”, „100 години”, „Нямаше кой да ни каже”, „Марс”, „Две следи”, „Ако някога” и много други. На тези концерти групата излиза в състав: Димитър Кърнев (акустични китари), Деян Каменов (вокали), Александър Обретенов (акустичен бас), Васил Вутев (ударни, перкусии) и младият и перспективен музикант Радостин Василев (вокали, акустични китари).

Националното акустично турне на D2 вече премина през Велинград, Свищов, Плевен и София, които показаха своята любов към музикантите. До края на месеца D2 ще представят акустичното си шоу в Благоевград на 21 февруари и в Троян на 28 февруари.


Предстоящи дати от турнето:
21 февруари, петък: Благоевград, X BAR
28 февруари, петък: Троян, Бар Библиотеката
8 март, неделя: Пловдив, Бар Безистенъ
13 март, петък: Ямбол, American
14 март, събота: Стара Загора, 5th Avenue
20 март, петък: Габрово, JACK Daniel’s CLUB
21 март, събота: Русе, Max Club
27 март, петък: Казанлък, The Floor
28 март, събота: Бургас, Bar Target
04 април, събота: Пловдив, JACK Daniel’s CLUB
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *