На 10 февруари предстои нова среща с музиката от филмите за Джеймс Бонд. Емблематичните песни от култовата сага за британския шпионин ще звучат под палката на Маестро Найден Тодоров в изпълнение на Софийската филхармония, Милица Гладнишка, Рут Колева, Ягода Тренева, Криста, Боби Косатката и Живко Станев.

Към познатите вече „Skyfall“, „Diamonds Are Forever“, „The World Is Not Enough“ и „You Only Live Twice“ е добавен съвсем нов аранжимент на култовата „Golden Eye“, написана от Боно и Ди Едж и изпълнена от Тина Търнър през 1995 г.

Няма да се размине и без оригиналната тема на Бонд, която присъства във всички филми за агент 007. Тя е написана от Монти Норман и изпълнена за първи път от оркестъра на Джон Бари. Бари от своя страна композира песни за няколко от следващите филми, сред които и „Goldfinger“, която ще чуем в изпълнение на мултиталантливата Милица Гладнишка.


Фраковете са изгладени, момичетата на Бонд са гримирани и всички заедно ви очакват на 10 февруари в зала „България“. Билети на касата на залата, в Eventim, EPay и Ticket.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *