Певицата с уникален глас и над 50 години на музикалната сцена Маргарита Хранова е следващата звезда, която участва в нетрадиционната инициатива „Absolut Culture Shock“. На 25 януари 2020 г. и само за една нощ легендарната поп изпълнителка ще се превърне в диджей и ще пуска любимата си музика от пулта на Culture Beat Club. Каква ще бъде музиката, засега голямата певица пази в тайна, но със сигурност ще включва емблематични български и световни хитове.

„Absolut Culture Shock“ е кампания в името на сблъсъка, който създава по-отворен и по-свързан свят. В шокиращите партита на Absolut вече участваха с неповторим успех поп звездата Руши Видинлиев и известната поп-фолк дива Деси Слава, които изненадаха феновете си, представяйки музиката, която ги вдъхновява, в неочаквани и нестандартни за тях столични заведения. Събитията са в пълен синхрон с идеята на марката да насърчи разнородни типове публики да участват в непознати за тях преживявания.

Absolut Culture Shock

В продължение на няколко месеца Absolut ще се бори за повече толерантност между публиките на различни музикални стилове. В кампанията ще си подадат ръка любителите на рок музиката и тези, които обичат попфолка, а почитателите на електронната музика ще се запознаят с българската естрада. Пет известни и добре познати български личности ще влязат в ролята на диджеи и ще миксират парчетата, които обичат, в неочаквани и нестандартни за тях места.


Абсолютната петорка се състои от известни актьори, изпълнители от различни жанрове и дори български политици. Представянето им ще бъде шокиращо както за техните фенове, така и за редовните посетители на заведенията, включени в инициативата. Толерантност между публиките на различни музикални стилове – и между различните хора въобще – се създава с любопитство, разбиране и откритост към другите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *