Евтини самолетни билети

Варна ще бъде домакин на уникален концерт-спектакъл на 14 август 2017 г. Любимите на няколко поколения Щурците ще се съберат с бивши членове на групата, гост музиканти и приятелите от Фондацията, с които над 3 часа ще пеят и ще свирят за многобройните свои почитатели вечните си и незабравими песни.

Под надслов „50 години Щурците“ Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев и Славчо Николов като гост-китаристи, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следи. В концерта ще участват и бившите членове на Щурците, както и група Фондацията.

Сантиментален и трогателен момент на сцената ще бъде виртуалното присъствие на Пеци Гюзелев, който почина преди 3 години. Непрежалимият китарист ще се включи от екраните и ще свири заедно с колегите си. В памет на Пеци Щурците ще изпълнят няколко емблематични песни заедно с него, сред които ще е вечният им хит „Клетва“.


Билетите за концерта на Щурците са в продажба в мрежата на ticketportal.bg. Цена: 25 лв. Партньор на събитието е община Варна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.