Броени дни остават до въздействащия спектакъл “Dva Sveta” на Желко Йоксимович в София. На 20 октомври редом с най-успешния мъжки глас на Балканите на сцената в Зала 1 на НДК ще излязат още 40 изключителни музиканти, доказали своя огромен талант.

Виртуозните инструменталисти в акомпанимента на очарователните дамски беквокали ще представят едно невероятно шоу, вдъхновено от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле.

Три екрана с внушителни размери ще допълват елегантната атмосфера на сцената, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост.


Освен на неподражаемия позитивен заряд и дълбоко звучене, което носи “Dva Sveta”, публиката ще има възможност да се наслади и на всестранния музикален талант на Желко. Изпълнителят на хита „Lane моје“ ще покаже завидни умения на роял, а също и майсторско владеене на редица други инструменти.

Спектакълът на 20 октомври ще представи красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Йоксимович, като „Ljubavi“, “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono nase sto nekad bejase”, “Michelle” и други.

Концертът на Желко Йоксимович “Dva Sveta” е на 20 октомври 2017 г. в Зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети за спектакъла все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.