Germi Art & Entertainment – организаторите на концерта “Пулсът на Европа“ на прочутия квартет Arena Di Verona в зала „България“ пускат 200 промоционални билети по случай 9 май – деня на Европа, през месец май!

Концертът на прочутите италиански музиканти, който се осъществява с подкрепата на Столична община и е част от събитията в рамките Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз, предстои на 28 май в зала България.

През месец май почитателите на класическата музика ще могат да се сдобият с билети за „Пулсът на Европа“ на промоционални цени, с 10 лв. по-ниски от първоначално обявените, които вече могат да бъдат закупени на цени от 15 до 50 лв. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, Tickets.bg и на касата на зала „България“.


Талантливите инструменталисти от Arena Di Verona са Гюнтер Санин, Винченцо Куаранта (цигулки), Лука Поца (виола) и Сара Аиролди (виолончело) – възпитаници на едни от най-престижните световни музикални училища и селектирани в прочутия оркестър на Arena Di Verona.

„Пулсът на Европа“ на 28 май е под диригентството на Владимир Кираджиев (Австрия/България) и със специалното участие на австрийските музиканти Михаел Публих (пиано) и Рафаел Дженер (ударни). В концерта участие ще вземе и Камерата Орфика НБУ.

Програмата на „Пулсът на Европа“ с квартета Arena Di Verona включва музикални интерпретации на световно ниво с творби на Джузепе Верди, Стефан Драгостинов и Михаел Публих.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.