Големи изненади за публиката готви зрелищното шоу Hits Only с DJ BoBo, Nana и C-Block. Тази събота едни от най-ярките звезди на 90-те години ще преобразят Арена Армеец в гигантска дискотека с много от любимите хитове, щури танци и добро настроение.

Организаторите от Keen Acts и Радио Energy ще зарадват феновете с игри и подаръци, като малко преди големия старт на купона 10 късметлии ще имат възможността да спечелят лична среща със самия DJ BoBo. На живо, от сцената, ще бъдат избрани 10 фена с билети за терен. Те ще се запознаят с любимеца си непосредствено преди появяването му.

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30 ч., а големите късметлии ще бъдат избрани след 19 ч. Феноменалното шоу, отбелязващо второто издание на Hits Only и 13 години Радио Energy, ще започне в 20:00 ч. Първи на сцената ще излязат доайените на еврорапа C-Block. Те ще нажежат атмосферата с най-горещите си хитове, сред които “So Strung Out”, “Time Is Ticking Away”, “Summertime”.


След тях любимият на българската публика Nana ще разпали доброто настроение до краен предел с обичаните „Lonely”, “Remember The Time” и още от най-емблематичните си парчета.

Впечатляващото шоу на DJ BoBo, което ще превърне вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива, е планирано да започне в 21:30 ч. Енергичният швейцарец празнува 25 години на сцена. Подобаващо за празника изпълнителят идва у нас с няколко тира, разнообразни костюми, танцьори, пироефекти и десетки хитове.

Билетите за големия концерт на Nana, C-Block и DJ BoBo са почти изчерпани, налични са ограничени бройки седящи места и пропуски за терена. Извънредно за специалната вечер всички посетители със седящи места ще имат свободата да слизат на терена, като връщането в секторите ще е възможно при показване на билета.

Билетите са на цени от 45 до 70 лв. и са достъпни в мрежата на EVENTIM – бензиностанции OMV, билетен център НДК, касите на Български пощи и онлайн на Eventim.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *