Виктория и звездите на конкурса Евровизия отправиха специален видео поздрав по случай празниците към хилядите фенове на най-голямата музикална надпревара в света.

Освен българския представител на Евровизия 2020 и 2021, в празничните поздравления се включват още музикалната вайръл сензация Daði Freyr, който ще представи Исландия в Ротердам през май 2021, победителката от Евровизия 2016 Джамала от Украйна и гръцката поп звезда Тамта, която представи Кипър на Евровизия 2018 в Лисабон.

Преди празниците Виктория зарадва жителите на София с коледен концерт на колела из улиците на града. В продължение на два часа тя обиколи центъра на столицата със своя празничен музикален бус, за да донесе настроение на всички, които очакват с нетърпение най-светлите празници.


Пълният запис от концерта е достъпен в канала на певицата в YouTube, а на 24 декември тя сподели и видео зад кулисите, което запечатва реакциите на минувачите, които случайно попадат на празненството.

Виктория продължава с подготовката си за конкурса Евровизия 2021, където ще представи България пред близо 200 милиона зрители. На 20 ноември беше премиерата на една от потенциалните песни, които Виктория може да изпълни на сцената в Ротердам – „Ugly Cry“.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите мога да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22 часа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *