Килата, Маги Бадер, Ася Капчикова и Биляна Йотовска мерят сили на 3-ти юни в язовир Огняново до Елин Пелин.

В оспорвано покоряване на 5-километровото трасе с препятствия на Legion Run тази година ще влязат над 4000 търсачи на силни усещания, за които неуморният хъс и екипната игра са неизменна част от живота.

Най-масовото събитие за сплотяване на духа и истинското кално забавление ще се проведе на 3-и юни на язовир Огняново до Елин Пелин и всеки един, който иска да изживее адреналина и да се превърне в истински легионер може да участва.


Сред дошлите да се забавляват и покажат, че екипната игра е в основата на всяко успешно начинание, ще бъде и звездният отбор на Легиона в лицето на 100 Kila, Маги Бадер, Ася Капчикова и Биляна Йотовска. Към тях, за изненада на всички, ще се присъединят гримьорът и фризьорът на звездите – Цецо Андреев и Ивайло Колев.

За разлика от трите дами, които се готвят усилено за събитието на година, Цецо и Ивайло ще разчитат на своята заложена издръжливост и вродено чувство за екипна игра. Именно това е Legion Run: емоция буквално за всеки – от най-физически здравия до любителя на силни усещения, за когото вдигането на тежести от лежанка е неестествено състояние.

100 Kila пък ще внесе колорит и ще се впусне в Legion Run заедно със своя домашен любимец Касандра, порода Бултериер. Тази година Legion Run ще се проведе под патронажа на кмета на Елин Пелин – доц. Ивайло Симеонов.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.