FOX обяви, че седми сезон на „Живите мъртви“ ще се завърне на 13 февруари (понеделник) от 23:00 ч., броени часове след премиерата в САЩ по AMC. Втората част от седми сезон се състои от осем епизода.

„Живите мъртви“ си остава най-гледаното телевизионно шоу за пета поредна година*. Изпълнителни продуценти на сериала са Скот М. Гимпъл, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро, Дейвид Алпърт и Том Люс. „Живите мъртви“ ще се завърне в над 200 държави в цял свят първо по FOX в рамките на 24 часа след премиерата в САЩ като част от стратегията на Fox Networks Group да излъчва сериала едновременно във всички територии.

Мотото на втората част от седми сезон, където ще проследим развитието на историята с главния герой Рик Граймс (Андрю Линкълн) и групата оцелели, е „Rise Up” („На бунт!“).


FOX излъчва ексклузивно „Живите мъртви“ и е глобален лидер в премиерното разпространение на развлекателно съдържание до международната аудитория. Развлекателният канал си партнира с AMC за сериала на сценарно ниво, а още през 2010 г. и за реализацията на първото в света глобално симултанно излъчване.

Сериалът вече е подновен за осми сезон, с който ще се завърне при повече от 200 милиона зрители по света в над 200 държави първо по FOX. Осми сезон ще стартира със стотния епизод на поредицата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.