"Живите мъртви" ще се завърне с втора част на девети сезон в понеделник, 11 февруари от 23:00 ч. Във втората половина от девети сезон на "Живите мъртви", групите оцелели – вече познати, както и нови, продължават да се борят с последиците от събитията през изминалите 6 години.

След изчезването на Рик много от героите са се отчуждили едни от други и, в някои отношения, са станали непознати и за самите себе си. Всички обаче знаят, че са в непосредствена опасност. Скоро ще си дадат сметка, че светът зад стените не функционира така, както са мислили. Правилата и способите за оцеляване на групата вече не могат да гарантират тяхната безопасност.


На пътя им се изпречва чисто нова заплаха и скоро ще разберат, че тя не прилича на нищо, с което са се сблъсквали досега. Групата започва да се съмнява в собствените си възприятия и в това, което смятат, че виждат. Онова, което изглежда нормално в този постапокалиптичен свят, скоро ще се окаже по-ужасяващо и кошмарно от първите дни на епидемията. Единственото сигурно нещо е, че залогът е огромен.

„Живите мъртви“ е заснет по поредицата графични романи на Робърт Къркман, издадени от Image Comics. Сериалът разказва за месеците и годините след зомби апокалипсиса и проследява група оцелели, поели на път в търсене на безопасен дом. Изпълнителни продуценти са водещият сценарист Скот М. Гимпъл, шоурънърът Анджела Канг, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейв Алпърт, Грег Никотеро, Том Люс и Денис Хът.

Снимка: The Walking Dead © 2018 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.