Евтини самолетни билети

Виртуозът на балканската музика Желко Йоксимович съвсем скоро се очаква да се пренесе в нов дом, при това не къде да е, а в най-атрактивния и новопостроен квартал в Белград, оценяван за милиарди.

Според сръбските медии, съседи в баровския комплекс на най-успешния глас на Балканите, който на 20 октомври ще представи в зала 1 на НДК своя въздействащ спектакъл “Dva Sveta”, ще са тенис ракетата Новак Джокович, футболната легенда Деян Станкович и още куп известни бизнесмени, певци и знаменитости.

Феноменалният проект за т.нар. „Квартал на звездите“ в Западната ни съседка, носи романтичното име „Белград по вода“ и се намира в непосредствена близост до река Сава. Освен изключително луксозните и просторни апартаменти, жителите на комплекса ще имат на разположение и хиляди удобства, като мини голф игрище, парк, тенис корт, басейн, фитнес и SPA център, търговски център и т.н.


Очаква се семейството на Йоксимович, което съвсем скоро ще се увеличи с още двама члена, тъй като съпругата на музиканта Йована е бременна с близнаци, да посрещне новата 2018 г. в мечтания им дом, разположен в удивителния звезден комплекс.

Концертът на Желко Йоксимович “Dva Sveta” е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билетите за спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цена на билетите: от 25 до 50 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.