Евтини самолетни билети

Фенки масово свалят от софийските улици плакатите за първата визита у нас на най-горещите мъже Chippendales, които ще взривят зала EFE на хотел Маринела на 17 април.

От компанията, наета да разпространи визията, алармираха, че въпросните постери изчезват минути, след като са поставени. Находчиви млади дами дори са причаквали служителите и директно са си искали копия от култовия вече плакат – както за себе си, така и за свои приятелки.

Визията за събитието представя един от изпълнителите на легендарната трупа без дрехи, но с характерната за Chippendales папионка, превърнала се през годините в тяхна запазена марка. Най-добре изглеждащите и горещи мъже в света ще посетят България за първи път тази пролет, за да представят най-новото си шоу, част от световното турне Break The Rules.


Преди да пристигнат в София, те ще възпламенят дамската аудитория в най-големите столици на Европа. Chippendales са абсолютните легенди в забавлението за жени – те знаят винаги как да изненадат, да очароват публиката и да я възпламенят с всяко секси движение.

Легендарните стриптизьори започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 г. като първата изцяло мъжка трупа. Бързо успяват да се превърнат във феномен, откривайки дори собствен клуб в Ню Йорк. Шоуто им често е определяно като най-доброто забавление за жени, създавано някога.

Chippendales ще представят “Break The Rules” на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цени на билетите: от 60 до 80 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.