Предстои 5-ото издание на Националния поетичен конкурс "Непознати улици", който носи името на най-популярната песен на Мери Бойс Бенд. В него могат да участват ученици от цялата страна, от VII до XII клас включително.

Главен организатор е самата Мери, а ѝ помагат Милена Андонова – директор на Английската гимназия в Бургас и Румяна Емануилиду – журналист и издател.

„Вярваме, че и в 21-ви век младите хора създават поезия и споделят своите мисли с белия лист и със света! Искаме да разберем какво мислят, какво ги вълнува, в какво вярват, какво пишат… Каним всички да тръгнат по „непознатите улици“ на творчеството и да изпратят своите стихове за 5-ото издание на Националния поетичен конкурс!“, казват организаторите.


За да участвате, трябва да изпратите в периода 1-31 октомври 2016 г. три свои стихотворения на свободна тематика, като посочите това, което смятате, че ви представя най-добре.

Мери, Милена Андонова и Румяна Емануилиду ще прочетат стиховете, ще отличат първенците и ще ги наградят през ноември. Цялата информация, регламента и начина за изпращане на стихове за конкурса „Непознати улици“ можете да намерите в сайта на гимназията: gpaeburgas.org/MARY
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.