Едни от най-талантливите пеещи и свирещи артисти у нас вчера се събраха за първа репетиция на най-мащабния мюзикъл, правен някога у нас – Оркестър без име. Култовите реплики от едноименния емблематичен филм по сценарии на великия Станислав Стратиев ще оживеят на сцената на „Арена Армеец“ на 1 ноември.

Под ръководството на режисьора на мюзикъла Борис Радев и в приповдигнато настроение, актьорите имаха възможност за първи път да влязат в роля и да изпитата магията, наречена „Оркестър без име“. Звездният състав включва едни от най-ярките и имените таланти, които ще се превъплътят в любимите образи на емблематичните и изключително забавни герои от вечната класика.

Със задачата да пресъздаде образа на влюбения във Ваня (Мария Илиева) Филип, се заема актьорът Станимир Гъмов. В ролята на легендарния бас-китарист на групата Павел ще влезе носителят на „Икар“ 2017 Филип Аврамов. Третият комедиен ас Румен Угрински ще седне зад барабаните на Гошето, а като ръководителя на оркестъра ще видим актьорът Стефан Щерев, който ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев. Другарят Миташки ще бъде пресъздаден от хамелеона на българската сцена Николай Уремов, а ролята на колоритната Рени ще изиграе младата и очарователна певица Неделяна Христова – Нел.


В най-големия мюзикъл, правен някога у нас, специално участие ще имат и големият български артист Георги Мамалев и неповторимата Катерина Евро. Двамата споделят, че са изключително развълнувани от възможността отново да преживеят емоцията на един от най-обичаните филми у нас. В именития екип на спектакъла ще се включат още от най-големите таланти на родната сцена: Стефан Денолюбов (съпругът на Пепи), Божидар Попчев (Джани Леопарди), Деси Моралес (Пепи), Георги Спасов (Другаря Пешев).

Заедно с любимите на всички персонажи, които ще излязат на сцената на „Оркестър без име – мюзикълът“, публиката в „Арена Армеец“ ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес.

„Оркестър без име – мюзикълът“ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.