Животът на покойната певица Уитни Хюстън ще бъде тема на официален документален филм, одобрен и подпомогнат от семейството на звездата.

Лентата ще бъде режисирана от носителя на „Оскар” Кевин Макдоналд и ще проследява издигането на Хюстън от госпел певица до глобална суперзвезда, предаде БГНЕС.

В него няма да бъде спестена и тъмна страна на живота ѝ – злоупотребата с наркотици и изпълнения с разпри брак с Боби Браун. Филмът ще включва непоказвани преди кадри от живота на Уитни, както и непознати демо записи.


„Това, което никога не е казвано за Уитни е колко е гениална като артист по толкова много показатели. Тя има най-великият глас за последните 50 години”, заяви Макдоналд, който отнесе златна статуетка за филма си „One Day” през 2000 година. „Тя промени начина, по който поп музиката се пее, като я върна към блус и госпел корените.”

Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст през 2012 година. Безжизненото тяло на певицата беше открито във ваната й. Единственото й дете, Боби Кристина Браун, почина при подобни обстоятелства миналата година.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.