На 24 декември от 20:00 ч. Нова ТВ ще поднесе на зрителите незабравим коледен концерт на X Factor с участието на звезди от петте сезона на шоуто. В музикалната феерия ще се включат някои от най-обичаните участници, сред които Дара, Тита, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Невена Пейкова и много други.

Победителите в шоуто – Рафи, Жана, Славин и Християна Лоизу, ще огласят сцената, а децата от „Бон-Бон“ и балетът Funky Monkeys ще превърнат двучасовото шоу в празничен спектакъл. В ролята на Дядо Коледа ще влезе едно от най-обичаните лица в българския ефир, което ще допълни с чувство за хумор и забавни истории пожеланията на участници, водещи и жури.

По време на концерта в празничната нощ ще прозвучат коледни песни на Марая Кери, Майкъл Бубле, както и хитове на Бруно Марс, Камила Кабело и други звезди. В разгара на музикалните изпълнения дует Авеню и Манал ще представят и своя съвместен проект – „Готов съм да бъда човек“. Вокалните педагози на свой ред ще изненадат публиката с квартет и микс от ембелматични парчета.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *