"Wild Thoughts" на DJ Khaled е песента, която читателите на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най поставиха на върха в класацията за световни хитове през месец август.

В парчето специално участие взимат Риана и Брайсън Тилър, а в музиката му е вплетен семпъл от класиката на Сантана „Maria Maria“. Премиерата на „Wild Thoughts“ беше в началото на юни, като още с появата си излетя към върховете на музикалните чартове в световен мащаб, а днес вече е на върха.

Песента е част от десетия студиен албум на рапъра и продуцент DJ Khaled. Проектът носи заглавието „Grateful“, като излиза на музикалния пазар в цензурирана и нецензурирана версия.


През пролетта DJ Khaled представи друг хит от албума – „I’m The One“, в колаборация с Джъстин Бийбър, Лил Уейн, Chance The Raper и Quavo. Песента все още заема челни места в световните чартовете, но по всичко личи, че „Wild Thoughts” ще я надмине.

Интересен е фактът, че продуцент на албума „Grateful“ е 6-месечният (тогава) син на DJ Khaled – Asahd, който ще остане в историята, като младия продуцент в света.

Пълната класация за август може да разгледате ТУК, а гласуването за септември вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.