"What About Us" на P!nk е песента, която читателите на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най поставиха на върха в ноемврийската класация за световни хитове.

Екстравагнтната поп изпълнителка P!nk подари на почитателите си новият си, въздействащ хит “What About Us”, в която са замесени още Джони Макдейд от групата Snow Patrol и Стив Мак, който е и музикален продуцент на проекта.

“What About Us” е пилотен сингъл от предстоящия седми албум на звездата „Beautiful Trauma“. P!nk е съавтор на всички 13 песни, включени новия ѝ албум. За създаването му тя работи с екип от автори и продуценти като Стив Мак, Джони Макдейд, Макс Мартин, Shellback, Джак Антонофф, busbee и други.


Въздействащото видео към пилотния сингъл предизвика огромен интерес и така до момента генерира над 170 милиона гледания в YouTube. А визуалните послания са подсилени с натрапчиви полицейски сирени, преплитащи се с проблясващи прожектори на хеликоптери, а накрая завърша с фонограма, в която мъжки глас изрича думите: „Ние ще отхвърлим омразата! Ние ще отхвърлим расизма!“. Видеоклипът е режисиран от Джорджия Хъдсън, а изключителната хореография е дело на GoldenBoyz.

Само преди дни P!nk представи и видеото към „Beautiful Trauma“, а специално участие в клипа взема и холивудският секс-символ Чанинг Тейтъм. За по-малко от седмица новото музикално предложение натрупа над 22 милиона гледания в YouTube.

Пълната класация за ноември може да разгледате ТУК, а гласуването за декември вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.