Точно преди месец, на 24 ноември, музикалният портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най обещаха незабравима Коледа. С любима музика и много награди! В целия предпразничен месец имахте възможност да гласувайте за коледните песни, които харесвате най-много, а с това да спечелете един от страхотните ни празнични подаръци.

Общата инициатива успя да провокира хиляди гласуващи, а в оспорваната надпревара за първото място сред световните празнични хитове напълно очаквано влязоха вечните класики „Jingle Bells“ и „Silent Night“, както и неостаряващите „Last Christmas“ на Wham! и Марая Кери с „All I Want For Christmas Is You“.

Дали заради пролетните температури навън и липсата на сняг, или поради друга неясна причина, изненадата тази година е „Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!“, която попадна в подреждането с цели две версии – тази на Дийн Мартин и тази на Франк Синатра.


В чарта с български коледни парчета попаднаха две песни с участието на Ваня Костова – „Рождество“ и „В нощта на Коледа“. Тук са още класиките „С червените ботушки“ и „Над смълчаните полета“, както и обичаната „Отново е Коледа“ на децата от Пим Пам по музика и аранжимент на големия Борис Карадимчев.

Пълния списък с 10-те най-обичани коледни песни за 2017 г. вижте >>ТУК<<.
10-те най-обичани родни коледни песни за 2017 г. са >>ТУК<<.
А кой спечели страхотните ни коледни награди? Отговорът е >>ТУК<<.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.