След истерията по посрещането на 97-мия рожден ден на великата Стоянка Мутафова на 2 февруари тази година, ето че наближава датата 12 март, когато в зала 1 на НДК отново ще стъпи любимата на няколко поколения актриса.

Юбилейният спектакъл “Стоянка Мутафова – 70 години на сцена” ще бъде представен за втори път, тъй като билетите за първата му дата бяха напълно изчерпани дни преди събитието. На 12 март ще видим отново прекрасните Аня Пенчева и Кирил Ефремов в ролята на водещи на тържественият спектакъл.

На сцената ще видим и много други звездни участници – обичани родни артисти, музиканти и певци. Сред тях ще са великолепните Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Виктор Калев, Нели Петкова и други, като няма да липстват и изненади. Организатори са продуцентски къщи “Ажур Пико” и “Артишок”.


Билетите за второто издание на юбилейният спектакъл “Стоянка Мутафова – 70 години на сцена” на 12 март 2019 в зала 1 на НДК се продават с пълна сила в системата на Тикетпортал. Билети могат да се намерят още в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, книжарици Booktrading и бензиностанции ОМВ. Цената им е от 20 до 70 лв., според мястото в залата.

В края на 2017 г. единствената ѝ дъщеря Мария Грубешлиева – Муки, издаде своята втора книга за Стоянка Мутафова със заглавие „Добър вечер, Столетие мое“. Едно от посланията в книгата е: “Никога да не се предаваш, да бъдеш себе си, да се бориш и да достигнеш своето столетие. И когато това стане да можеш с усмивка да му кажеш „Добър вечер“ и да си щастлив от дългия път, който си извървял“, споделя авторката на книгата.

Снимка: Лилия ЙотоваКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.