Дамян Попов е победителят в юлската класация за 10-те най-горещи БГ хита. След ожесеточено гласуване, песента "Твоето момче", с участието на Дивна, оглави чарта на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най за изминалия месец.

Песента-победител е с различно звучене, а това прави впечатление – предвид наложения стериотип на родния музикален пазар. Именно различното звучене, в комбинация с красивото видео, не останаха незабелязани от меломаните и ценителите на качествената музика.

Режисьор на видеото е Николай Нанков, който ни разкрива три любовни истории, но и трите с фатален край. Музика и аранжиментът са на Калин Димитров, а текстът е на Росен Димитров, който ни съветва да вярваме в приказки с хепи енд.


„Твоето момче“ получи своята видеопремиера на 1-ви юни и оттогава досега позитивните коментари към песента не спират. В свое телевизионно интервю Дамян Попов сподели:

„Щастлив съм, че публиката приема толкова добре “Твоето момче”. Надявам се, че ще успеят да усетят емоцията, която сме вложили с целия екип.“

И ето че и песента започва да изкачва музикални върхове, като първият е този в месечния чарт на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най. А наскоро „Твоето момче“ беше отличена и сред 10-те песни, станали любими на публиката от началото на 2017 година.

Пълната класация за юли може да разгледате ТУК, а гласуването за август вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.