Три от любимите гласове в радио ефира на България Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова стартираха собствен сайт. TRIPLE E.Y.E PROJECT е нов медиен проект на три чифта очи към смислените хора, събития и явления около нас, твърдят трите дами.

„Ние смятаме, че животът не е продаден мач, обстоятелствата не са пречка, статуквото не е оправдание, трудностите не са повод за бягане. Там, където другите виждат стени, ние ще градим мостове. Там, където изглежда, че има единични острови на смисъл, ние виждаме архипелаг и нова земя.

Вярваме, че медиите са различни като мухата и пчелата. И двете летят и жужат, но се различават по избора върху какво кацат. Избираме да кацаме върху нектара, ставащ мед и да го складираме в пити.


Пчелите имат нужда от чиста природа, спокойни умове и добри сърца. Това е нашата мисия“, пише в представянето на сайта.

TRIPLE E.Y.E PROJECT не е първият проект, по който Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова работят заедно. От октомври 2017 г. трите бяха движещите сили в ефира на 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА – първото Тalk радио в България. По-късно станцията беше придобита от ТВ Европа и в момента препредава голяма част от програмата на телевизията.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *