Евтини самолетни билети

Третият сезон на музикалния сериал "Империя" стартира през месец септември. Зрителите ще могат да гледат завладяващата драматична история за управителя на музикална империя, чиито трима синове и бивша съпруга се борят за мястото му, всеки петък по FOX.

Мъж търси жена (Man Seeking Woman) – Сезон 2
От 3 септември, всяка събота от 23:55 ч. по 2 епизода
Премиера за България

FOX_Man Seeking Woman_Season 2


„Мъж търси жена“ се завръща с невероятен нов сезон и разнищва ходенето по срещи, което често е на живот и смърт. През новия сезон Джош Грийнбърг (Джей Барушел) ще се бори с всевъзможни малки и големи предизвикателства – глупави смс-и, неловки любовни срещи, неуспешни опити за клониране, интимни отношения, включващи автомобили, стотици смъртни случаи и най-лошото – любовен триъгълник с най-добрия му приятел.

В сериала участват Ерик Андре („Шоуто на Ерик Андре“) в ролята на Майк, увереният и смел най-добър приятел на Джош и Брит Лоуър („Unforgettable“) в ролята на Лиз, недодяланата по-голяма сестра на Джош.

Сериалът „Мъж търси жена“ е базиран на книгата с разкази на Саймън Рич („The Last Girlfriend on Earth: And Other Love Stories“). Рич е създател и изпълнителен продуцент на комедийната поредица от 10 епизода. Изпълнителни продуценти са още Джонатан Крисел, Андрю Сингър, Ян Макстоун-Греъм и Лорни Майкълс.

С участието на:
Джей Барушел в ролята на Джош Грийнбърг
Ерик Андре в ролята на Майк Скагс
Брит Лоуър в ролята на Лиз Грийнбърг

Теория за Големия взрив (The Big Bang Theory) – Сезон 1
От 20 септември, понеделник – петък от 19:00 ч. по 2 епизода
Премиера за канала

FOX_The Big Bang Theory_Season 1

Ленърд и Шелдън са гениални физици от типа „красиви умове“, които разбират как функционира вселената. Тяхната гениалност обаче не им помага в общуването с хората около тях, особено с жените. Всичко това започва да се променя когато свободолюбивата красавица Пени им става съседка.

Шелдън, съквартирантът на Ленърд, е доволен когато прекарва нощите си в игра на „Богъл“ с асоциалните си приятели от Калифорнийския технологичен институт – учените Уолоуиц и Кутрапали. Ленърд обаче вижда в Пени цяла нова вселена, пълна с възможности… включително за любов.

С участието на:
Джон Галеки в ролята на Ленърд
Джим Парсънс в ролята на Шелдън
Кейли Куоко в ролята на Пени
Саймън Хелбърг в ролята на Хауърд Уолоуиц
Кунал Наяр в ролята на Раджеш Кутрапали
Сара Гилбърт в ролята на Лесли Уинкъл

Империя (Empire) – Сезон 3
От 23 септември, всеки петък от 22:00 ч.
Премиера за България

В сериала участват номинираният за „Оскар“ Терънс Хауърд и номинираната за „Оскар“ и „Еми“ Тараджи П. Хенсън; звучи музика от продуцентите Тимбаленд, Джим Бийнз и Ни-Йо. „Империя“ е създаден от номинирания за „Оскар“ Лий Даниълс („The Butler“, „Precious“), от носителя на „Еми“ Дани Стронг („Промяна на играта“, „The Butler“) и от продуцента, носител на „Оскар“ и „Еми“ Брайън Грейзър („Красив ум“, „24“).

Лушъс Лайън (Хауърд) е кралят на хип-хопа. Изпълнителният директор на Empire Entertainment и бивш уличен бандит е невероятно талантлив и влиянието му от години не е оспорвано. Но след като се възстановява от болест, която смята за смъртоносна, Лушъс предизвиква синовете си (Джъси Смолет в ролята на Джамал, Бришер Грей в ролята на Хаким и Трай Байърс в ролята на Андре) да се съревновават за неговата позиция – задача, която се усложнява още повече от завръщането на майка им и бивша съпруга на Лушъс Куки (Тараджи П. Хенсън), която е освободена от затвора.

С участието на:
Терънс Хауърд в ролята на Лушъс Лайън
Тараджи П. Хенсън в ролята на Куки Лайън
Джъси Смолет в ролята на Джамал Лайън
Бришер Грей в ролята на Хаким Лайън
Трай Байърс в ролята на Андре Лайън
Грейс Байърс в ролята на Аника Кахун
Кейтлин Дабълдей в ролята на Ронда Лайън
Габури Сидибе в ролята на Беки
Таронда Джоунс в ролята на Порша
Серая Макнийл в ролята на Тиана
Екзибит в ролята на Лесли Шайн Джонсън
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.