"Антилопа" на Тита е победителят в класацията за най-горещите БГ хитове за месец януари. Конкуренцията в класацията беше огромна, но поредната музикална изненада поднесена ни от Тита категорично зае първото място в първия чарт за тази година на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най.

Талантливото тийн откритие „избухна“ с мега хита „Антилопа“. Премиерата на песента бе на 6 декември, а само за броени часове събра над 400 хиляди гледания в YouTube. След седмица те бяха над 1 милион, а днес – стигат над 13 милиона преглеждания и близо 100 хиляди харесвания.


„Антилопа“ е дело на Adamand Records, режисьор на горещото видео е Кирил Киров – Кико. Тита се появи на музикалния небосклон през 2014 година в шоуто X Factor. От две години пък е първият артист, продуциран от машината за хитове – Криско. Първата песен на Тита бе в колаборация именно с него. Песента „Voodoo Kukla“ се превърна в мега хит, а до момента има 15 милиона преглеждания в YouTube.

Не след дълго се появи и „Късай“ – летният хит на Тита, който също се радва на голям успех и до момента има завидните 16 милиона кликвания в YouTube. През изминалата година тийн сензацията, взе участие и в уеб сериала „Следвай ме“.

И така след направената кратка ретроспекция до момента Тита има 3 песни, с общ брой от над 34 милиона гледания в YouTube, участие в уеб сериал и стотици фенове.

А ето какво сподели и самата Тита за #Антилопа в свое телевизионно интервю: „Тази песен пожъна голям успех и искам да благодаря на всички, които ни подкрепят. Работим по два нови проекта и се чудим кой първо да пуснем“.

Пълната класация за януари може да разгледате ТУК, а гласуването за февруари вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.