Евтини самолетни билети

На 7 юли най-старото тв предаване за рок музика в България ще отбележи своята 21-годишнина. Неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отпразнува повода с едно специално фестивално издание на шоуто. Точно в полунощ на 7 срещу 8 юли (неделя), в ефира на телевизия Diema ще стартира празничното издание “21 години Фрактура”.

В продължение на два часа зрителите ще видят кратки филми от най-знаковите световни фестивали. От бутиковите събития за ценители до огромните сцени със стотици хиляди публика. Зрителите ще се потопят в неповторимата атмосфера на Wacken Open Air, Hellfest, Brutal Assault, Download, Masters of Rock, Graspop Metal Meeting, Nova Rock, Copenhell, Rock Am Ring, Summer Breeze, Tuska Open Air, Barcelona Rock Fest, Sweden Rock, With Full Force и много други фестивали.

“Времето лети неусетно, когато се занимаваш с нещата, които обичаш истински. Без никога да съм го целял, но с годините „Фрактура“ се превърна в Храмът на рок и метъл музиката в родния тв ефир. Специално място, където всеки е добре дошъл, стига да има отворено съзнание, което да му позволи да усети емоцията, която носи рок музиката. Тя е нещо, което няма нужда да бъде обяснявано и разбирано, или я чувстваш или не. Благодарен съм на всеки един зрител, който продължава да гласува доверие на предаването всяка седмица. С моя екип се борим за рок каузата, в която искрено вярваме и ще продължим да я отстояваме все така упорито“, коментира повода Васко Катинчаров.


“Фрактура” винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости от музикалния бизнес, разнообразни рубрики, новини, концертни репортажи и интервюта с известни музиканти. Всичко свързано със световната и българската рок сцена е в ефира на телевизия Diema, всяка неделя и с пълно повторение в петък.

Предаването “Фрактура” се излъчва по Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.