Специално за втората дата на най-големия български мюзикъл, правен някога у нас „Оркестър без име“, в България ще пристигне една от най-легендарните групи в света, за да се включи в изключително впечатляващата продукция. Това ще бъде и голямата изненада за публиката в Арена Армеец на 28 април, която ще има възможността отново да се наслади на въздействащото театрално-музикално представление и невероятната емоция, която носи то.

Световноизвестната група ще изпее едно от култовите си парчета в спектакъла, а кои са звездните изпълнители засега се пази в тайна. В комбинация с брилянтната игра на същия актьорски състав, мащаба на проекта и удивителната сценография и хореография, гарантирано второто представление ще задмине по успех грандиозната премиера на мюзикъла.

С участието на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова – заповядайте и отново преживейте силните емоции и магията, наречена „Оркестър без име. #Оставаме“.


„Оркестър без име – мюзикълът“ ще покори отново Арена Армеец с нова дата – 28 април. Начало 20:30 часа. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.

Снимка: Moko Solution
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.