Новите епизоди на „Супергърл” продължават на 25 април, всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Action. След финала на първия успешен сезон, веднага започват преговорите за заснемането на втори такъв. Продължението е заснето във Ванкувър (Канада), като през цялото време са използвани и студията на Warner Bros.

„Супергърл” разказва историята на Кара Зор-Ел, родена на планетата Криптон, но преди много години бяга, след като планетата ѝ бива унищожена. На Земята Кара крие своите сили, подобни на тези на братовчед ѝ Супермен. Когато става на 24, тя решава да приеме своите свръхчовешки способности и да бъде герой, както ѝ е било отредено.


Какво да очакваме?
След унищожаването на Нон и Индиго, Супергърл и нейният екип трябва да се изправят пред нова заплаха под формата на тайна организация, позната като Кадмус. Неин шеф е Лилиан Лутор, която е виновна за пленяването на Джеремая.

Кадмус решава да изкорени цялото извънземно присъствие от планетата и започва да сее паника измежду обитателите на Нешънъл Сити, за да го постигне. По това време Супергърл започва да обучава Мон-Eл, избягал от своята планета, след като унищожителната вълна на Криптон я разрушава.

От друга страна е Алекс, сестрата на Кара, която изпитва неописуемо привличане към Маги Сойър, част от полицията на Нешънъл Сити. Джеймс решава да вземе идентичността на Пазителя, а за това му помага Уин.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.