Евтини самолетни билети

Участниците от първото танцово уеб риалити в България - "Dance Arena", ще накарат София да "затанцува" тази събота по време на летния градски фестивал "София диша". Те ще направят специален уъркшоп по фрийстайл танци за жителите и гостите на София в спортната зона на фестивала.

Всеки, който иска да се включи в танцовата демонстрация, може да се присъедини към групата на „Dance Arena“, тази събота след 18:30 часа, в спортната зона в пространството около площада „Св. Александър Невски“. Изпълнителите ще покажат уникална фрийстал демонстрация, а след това всеки ще може сам да опита този вид танц заедно с танцьорите от „Dance Arena“.

Какви са тайните на доброто фристайл изпълнение, какви правила трябва да следваме и откъде танцьорите черпят вдъхновение, ще разберем тази събота по време на „София диша“.


Танцовото уеб риалити „Dance Arena“, от продуцентите 7Talents, ни пренася в живота на някои от най-добрите танцови изпълнители у нас. В продължение на няколко седмици потребителите във Vbox7 и социалните мрежи ще станат свидетели на онлайн танцова битка, която ще ни покаже всичко, което се случва в живота на професионалните танцьори и често остава скрито за публиката.

Менторите: Марион Дърова и Виктория Димитрова – Goldy

Танцьорите ще работят със свои ментори, които ще ги напътстват по време на цялото шоу. Техните ментори са танцьорите Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова – Goldy от студио VS Dance. Те ще разпределят танцьорите в два отбора, а всяка седмица гост-ментори ще дават задачи на двата отбора, които ще се борят за титлата „най-добро dance crew”.

Фестивалът за градска култура „София диша” е част от Календара на културните събития на Столична община и се провежда за осма поредна година. Фестивалът популяризира по иновативен начин централните софийски улици, спомогна за развитието на техния самостоятелен образ и зададе посока на реализирането им като запазени марки за столицата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.