Столична община дава терен на “Маргаритка” за построяване на първата музикална детска площадка. Кметът на район “Слатина” – Наталия Стоянова – подаде своята приятелска ръка към проекта “Маргаритка” и предостави свободен терен за изграждане на площадката в парк “Гео Милев”.

Проектът “Маргаритка” стартира с издаването на компактдиск с детски песнички, като приходите от продажбата на всеки диск са инвестирани в построяването на музикални детски площадки. Днес обявяваме че първата от тях ще бъде в столичният парк “Гео Милев”.

Площадката ще е с музикална насоченост и всички деца ще имат възможност да се докоснат до музиката по интересен начин, в забавна игра. Ще заема голяма площ в парка и ще е изградена от съвременни материали, с модерни съоръжения. По реализирането на площадката ще работи една от най-известните компании, специализирани в тази дейност.


Очаква се да има и съоръжения, които за пръв път ще влязат на територията на България и ще забавляват най-малките. Локацията на площадката ще се превърне в дома на “Маргаритка” и там ще се случват многобройни събития, които да радват малчуганите и техните родители.

Очакваме откриването на площадката да е през пролетта на 2017 – та година с грандиозен концерт, в който участват всички изпълнители на произведенията включени в компактдиск “Маргаритка” – Белослава, Графа, Михаела Филева, Орлин Павлов, Вики от Мастило, Любо Киров, Тони, VenZy, Мариана Попова, Мая Бежанска, Борко Чучков, заедно с вокална група Шоколадче от гр.Лом.

Компактдискът “Маргаритка” вече е в търговската мрежа и можете да го намерите на касите на бензиностанции ОМВ и книжарници Ciela. “Маргаритка” е прекрасен подарък за всички деца и техните родители и ще е най-добрата им компания по време на път.

Ето кои са песничките, които за пръв път ще чуете със съвременно звучене: “Зайченцето Бяло”, “Над смълчаните полета”, “Зеленчуци, който не яде”, “Мама ми купи днес”, “Дъга”, “У дома часовник трака”, “Мила моя мамо”, “Чело коте книжки”, “Доволен”, “Балонче хвърковато” и “Родина”. В диска има и специални кареоке версии на всички произведения, интересна книжка с текстове и подарък стикери за най-малките.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *